De SUIKER ANALYSE

Met deze unieke bloedsuikersensor meten we op elk moment van de dag jouw bloedsuikerwaarden. Die waarden zijn van groot belang, want te hoge suikerwaarden zorgen oa voor een belaste lever met als gevolg gewichtsschommelingen, energiedips, meer honger of zelfs cravings later op de dag.

Gelukkig kunnen we onze suikerwaarden enorm snel verbeteren, dankzij het meten ervan met de sensor en gepaste acties! 

START JOUW SUIKER ANALYSE STAP PER STAP

Volg elke stap hieronder zorgvuldig om jouw analyse te starten. Sla daarbij geen stappen over want dit kan problemen opleveren bij jouw analyse.

01: Start analyse en boek je consult

In de helft van de analyse krijg je in een consult advies over je resultaten. Dit kan je hieronder inplannen. Daarnaast hebben we nog enkele gegevens nodig om jouw resultaten te verwerken.

02: Breng de sensor aan

Maak beide componenten open en klik ze in elkaar volgens de aangeduide lijn. Ontsmet de arm met het alcoholdoekje en wacht tot de huid droog is. Druk de sensor dan in de achterkant van je arm, zoals een stempel op een blad. Dit is volledig pijnloos. De sticker dient als laatste VERPLICHT aangebracht te worden over de sensor om het afvallen ervan te vermijden.

03: installeer de mobiele applicatie

Ga op je smartphone naar de App Store of Google Play Store. Zoek en installeer “Freestyle Librelink BE”. Open de app, druk op “Aan de slag”, “Volgende”, “Accepteren” (2x), vul je gegevens en een wachtwoord in, druk op “Volgende”, duid “Gram” aan en druk op “volgende” (4x).

04: Verbinden met BiometrIQ

Klik in de applicatie op menu, klik onderaan op “Verbonden apps”, bij Libreview op “Verbinden” en op “Aansluiten bij een praktijk”. Vul de praktijk-id “BiometrIQ” in, klik op “Volgende”, “Verbinden” en “Gereed”.

Op deze manier kunnen we jouw suikerwaarden vanop afstand wetenschappelijk analyseren en kiezen voor jou het ultieme vitamineplan op basis van je symptomen en tekorten. Insentials creeërt voor jou een complete aanpak, met de juiste combinaties, zonder kans op overdosering.

05: Scannen en notities nemen

Om de data op te slaan dien je zeker elke 8u de sensor te scannen, liefst frequenter. Je doet dit door in de app op het scan icoontje te klikken of wanneer je de gele balk ziet, de bovenkant van je smartphone tegen de sensor te houden. Scan zeker voor het slapen en na het opstaan!

Ga voor het eten, bij inname van supplementen en voor sport je sensor scannen en een notitie hierover toevoegen. Geef aan of het om “Voedsel” of “Lichaamsbeweging” gaat en vul een opmerking met details in. Je kan ook via het logboek in de menubalk notities toevoegen of aanpassen.

05: Registreer je gegevens

Om de analyse te starten en je gegevens te verwerken dien je onderstaand formulier in te vullen. Doet dit pas NA je de sensor aangebracht hebt.

Bij vragen over je vitamines en voedingsinname, contacteer de voedingsdeskundige van Insentials info@insentials.com.

Deze analyse werd ontwikkeld door BiometrIQ, contacteer dus bij eventuele vragen info@biometriq.be of bel naar +32 472 26 31 05.

© 2022 Insentials