BiometrIQ voor diëtisten en voedingstherapeuten

Verbeter de gezondheid van uw klanten met datagestuurde oplossingen

Transformeer je benadering van voeding met datagedreven, gepersonaliseerd advies. Bereik snellere, effectievere resultaten voor uw cliënten. Onze oplossingen zorgen voor duurzame gedragsveranderingen op maat van uw klant.

> 0
maand

Snel en moeiteloos gecertificeerd om onze analyses aan te bieden dankzij onze training.

0 x
sneller

Bereik sneller resultaten met onze geavanceerde, datagedreven aanpak.

0 /7
support

Geniet 24 uur per dag ondersteuning via onze community manager en experts

0 contacten

Toegang tot contacten en zichtbaarheid via onze bedrijfsactiviteiten.

Revolutioneer voedingsadvies met onze geavanceerde analyses

Meten is weten !

Transformeer je praktijk met directe toegang tot gedetailleerde, datagestuurde inzichten voor elke patiënt. Met een nauwkeurige analyse vanaf het begin kunt u uw voedingsstrategieën snel aanpassen voor snellere en effectievere resultaten.

Duurzame klant tevredenheid dankzij onze precisie

Met een aanpak op basis van data behaal je niet alleen sneller resultaten, maar zorg je ook voor blijvende klanttevredenheid. Door gebruik te maken van nauwkeurige inzichten bouw je duurzame relaties op en stimuleer je een blijvende betrokkenheid.

Verbeter je praktijk met innovatieve oplossingen

Onze geavanceerde analyses en oplossingen veranderen de manier waarop diëtisten werken. Met een gebruiksvriendelijk dashboard dat complexe gegevens vertaalt in duidelijke grafieken en bruikbare inzichten, is het beheren van de gezondheid van cliënten nog nooit zo eenvoudig geweest. Deze naadloze integratie verbetert de nauwkeurigheid, bevordert de samenwerking en stelt je in staat om effectiever en persoonlijker advies te geven.

Zij zijn al
trotse partners van BiometrIQ

Word lid van de community en kom in contact met gelijkgestemde professionals die zich inzetten om levens te veranderen door middel van datagestuurde gezondheidsstrategieën. Samen kunnen we inzichten delen, elkaars reis ondersteunen en blijvende positieve veranderingen teweegbrengen in de gezondheidsindustrie.

Véronique Lecluyse
DNA-testen en suikeranalyses bieden een belangrijke toegevoegde waarde voor onze praktijk. Deze datagestuurde aanpak zorgt voor duidelijkheid, vertrouwen en toont de impact van de inspanningen aan.
Michelle Arendsen
Ik werk al bijna 2 jaar met veel plezier met BiometrIQ. Glucosesensoren hebben mijn plezier als diëtist vergroot. Hun vriendelijke team is gemakkelijk te bereiken en altijd behulpzaam.
Tom Vandenbussche
Door sinds 2021 met BiometrIQ te werken, hebben we het inzicht van patiënten verbeterd en de ondersteuning verhoogd, wat heeft geholpen bij het optimaliseren van de gezondheid, stressmanagement, vermoeidheid en prestatieverbetering.
Kimberley Van Diest
Dankzij deze innovatieve hulpmiddelen kan ik mijn cliënten sneller en duurzamer begeleiden naar meer energie, een betere slaapkwaliteit, sneller gewichtsverlies en een beter mentaal welzijn.

Wij helpen je met gepersonaliseerd voedingsadvies met onze eigen ontwikkelde tools

Continue suikeranalyse

Krijg realtime inzicht in je bloedsuikerspiegel om te begrijpen hoe verschillende voedingsmiddelen je energie en humeur beïnvloeden, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken voor een beter gezondheidsmanagement.

DNA-analyse

Onze DNA-analyse geeft inzicht in je genetische opmaak en helpt je voeding op maat te maken en je gezondheid te optimaliseren. We bieden aanbevelingen op basis van jouw unieke genetische profiel voor een beter welzijn en betere prestaties.

Lifestyle screening

Evalueer je huidige gewoonten, waaronder voeding, beweging en slaap, om gebieden te identificeren die voor verbetering vatbaar zijn. We ontwikkelen persoonlijke strategieën die je gezondheidsdoelen en duurzame veranderingen ondersteunen.

95% tevredenheid van onze partners

Transformeer je praktijk met directe toegang tot gedetailleerde, datagestuurde inzichten voor elke patiënt. Met een nauwkeurige analyse vanaf het begin kunt u uw voedingsstrategieën snel aanpassen voor snellere en effectievere resultaten.

Neem contact op met ons team

Neem contact op met ons team om te ontdekken hoe we je praktijk kunnen transformeren en je aanpak van datagestuurde voeding kunnen verbeteren met behulp van onze innovatieve tools.

efewfgewg

efewfgewg