Partner ACADEMIE

Onze unieke opleiding

Module 1

Uitgebreide introductie omtrent genetica en nutrigenomics. We lichten de wetenschappelijke onderbouw toe van onze rapporten en analyses en bespreken tevens al enkele inzichten uit het rapport heel praktijkgericht als voorbeeld.

Module 2

Uniek lesmateriaal omtrent de inzichten in de BiometrIQ rapporten, waarbij we je de onderliggende biochemie toelichten. Die kennis zal je toelaten om de rapporten juist te interpreteren en praktisch klantenadvies te verlenen.

Wat je mag verwachten

Twee les modules waarin de volledige DNA analyse uitgelegd wordt. De lesmodules zijn online te verkrijgen op het platform Teachable. Je zal eerst toestemming moeten vragen vooraleer je de modules kan bekijken. 

Wij nodigen u dan ook uit tot onze partner Facebookgroep. Hier in wordt er vaak nuttige informatie gepost en beantwoorden we ook jullie vragen.

Unieke lesgeefster

Ann Lannoye

Chief Science Officer

Ann Lannoye studeerde algemene geneeskunde en ontwikkelde vanuit haar ervaring in de zorgsector een sterke interesse voor preventie en functionele geneeskunde. 

Over de afgelopen 20 jaar volgde ze verschillende opleidingen en bouwde ze ervaring op in Europa, de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Zo studeerde ze Orthomoleculaire Biochemie aan het eFIOW te Laarne, Darmtherapie in Nederland (Ortho Linea), bij Professor Vincent Castronovo in Parijs en aan het Institute for Functional Medicine in de Verenigde Staten. 

Ann haar diepe kennis van orthomoleculaire biochemie, alsook haar +10 praktijkervaring binnen Functional Medicine & Nutrion maken van haar de geknipte persoon om deze opleiding te geven.

De normale prijs van deze unieke opleiding komt op €499, maar met BiometrIQ investeren we €200 voor elke partner die de opleiding wil volgen.

Voor partners die het startpakket hebben afgenomen, ter waarde van €179, zal dit in mindering gebracht worden.

Zo komt het finale bedrag op €120 (excl. btw).

Partner opleiding

Op basis van jarenlange ervaring
499
120
  • Opleiding ter waarde van €499
  • Bijdrage door BiometrIQ -€200
  • Korting door startpakket -€179
Uniek!!

Registreer jezelf

Via dit formulier kan je jezelf registreren voor de opleiding. Na de registratie nemen we zo snel mogelijk telefonisch contact op om je inschrijving te finaliseren. We kijken er alvast naar uit je mee te nemen door dit traject!